Saumaton kaakelipinnoitus

Kylpyhuone voidaan myös pinnoittaa niin, että lopputuloksena on saumaton pinta. Pintamestareiden valinta on tyylikäs hartsi, joka tekee kylpyhuoneen pinnoista kestävän, saumattoman ja eläväisen näköisen. Käyttämämme italialaista alkuperää oleva Art Stuc Grosso / Fino -hartsi on luontoystävällistä, liuotinvapaata, antibakteerista, antistaattisia, haponkestävää ja likaa hylkivää.

Hartsipinnoitteet sopivat erittäin hyvin kosteisiin tiloihin kuten kylpyhuoneeseen, suihkutiloihin, saunaan tai uima-altaaseen. Pinnasta tulee kestävä, vedenpitävä ja helposti puhtaana pidettävä. Hartsi soveltuu erinomaisesti myös keittiöön, sillä se hylkii rasvaa ja likaa. Hartseilla voidaan pinnoittaa melkein mitä vain, esimerkiksi kipsilevyä, puuta, betonia, laminaattitasoa, muovimattoa. Hartsipinnoitteet sopivat myös julkisiin tiloihin ja teollisuuskäyttöön hyvän kulutuskestävyytensä ansiosta.

Hartsi tekee kylpyhuoneen tai keittiön uudistamisesta helpompaa, sillä kunnossa olevaa pohjaa ei tarvitse purkaa ja pinnoite voidaan asentaa vanhan laatan päälle. Lopputulos on ainutlaatuinen saumaton pinta. Koska helposti likaantuvia saumoja ei ole, yhtenäinen pinta on helppo puhdistaa. Suoja-aineella pinnoitettu hartsi ei ime itseensä likaa, rasvaa tai kerää pölyä. Pinta ei myöskään toimi kasvualustana homeelle.

Hartsi on monipuolinen tuote, jolla voidaan jäljitellä monenlaista pintaa, jokainen pinta on uniikki. Asennustavasta riippuen pinta voi olla vaikkapa betonimaista, aaltoilevaa, sileää tai marmorikuvioitua. Hartsin joukkoon on mahdollista lisätä kimalteita tai luoda päällekkäisiä värikerroksia. Pinnoitteet ovat sävytettävissä NCS- ja RAL- värikarttojen sävyihin, joten mahdollisia vaihtoehtoja on satoja.