Kaakelipinnoitus

Pintamestareiden kaakelipinnoitus on edistyksellinen ruiskupinnoitusmenetelmä kaakelipintojen pinnoitukseen. Menetelmän perustana on erittäin laadukas erikoishartsipohjainen pinnoite, jolla voidaan pinnoittaa kaakeloidut pinnat toimivalla ja kestävällä tavalla silloin kun kylpyhuoneen nykyinen värimaailma ei miellytä.

Käyttämämme pinnoite kiinnittyy erinomaisesti ja sillä on erittäin hyvä kemikaalien-, kosteuden- ja kuumuudenkesto. Pinnoitus soveltuu niin kotiin kuin myös ravintoloihin, hotelleihin, huoltoasemille ja julkisen sektorin kohteisiin.

Kaakelipinnoitus on kustannustehokas tapa uusia kylpyhuoneen ilme. Perinteisen kylpyhuoneremontin hinta on useimmiten kolmin- tai nelinkertainen verrattuna pinnoituksen kustannuksiin. Perinteinen kylpyhuoneremontti on useimmiten myös aikaa vievää ja epäsiistiä puuhaa, josta syntyy paljon jätettä ja melua. Pinnoittamalla asennus käy nopeasti ja siististi sillä vanhoja laattoja ei tarvitse poistaa.

Pinnoituskäsittelyllä kaakelipinta saa uuden modernin ilmeen ja asennuksen jälkeen pinta on aiempaa helpompi pitää puhtaana myös saumojen kohdilta. Saatavilla on paljon värivaihtoehtoja ja käsittelyn jälkeen sauma ja laatta ovat samaa väriä.

Asennuksessa on tärkeää, että tekijänä on kokenut ja ammattitaitoinen pinnoittaja. Niin kuin kaikessa pinnoittamisessa, tässäkin pohjatöiden merkitys on korvaamaton. Teemme kaikki työvaiheet aina tinkimättömästi laatujärjestelmän mukaan ja tarkastamme jokaisen työvaiheen onnistumisen omilla mittareillamme. Pintamestarit ovat lukemattomissa haastavissa urakoissa kypsytettyjä tehokkaita pinnoitusalan ammattilaisia, joiden työjälkeen voi luottaa.

Kaakelipinnoitus tehdään aina tehopuhdistuksen jälkeen, koska pintojen on oltava täysin puhtaat pinnoitteen tarttuvuuden onnistumiseksi. Kaakelipinnoitus on paras vaihtoehto silloin kun kylpyhuoneen värimaailma halutaan muuttaa mutta laattapinnan muoto saa jäädä entiselleen. Jos värimaailma on ok niin suosittelemme kylpyhuoneen nanopinnoitusta. Jos tilaan puolestaan halutaan saumatonta pintaa niin silloin hartsipinnoitus on oikea valinta.