Kylpyhuoneen nanopinnoitus

Nanopinnoitus helpottaa kylpyhuoneen puhtaanapitoa muodostamalla kaakelipinnoille näkymättömän ja ohuen vettä ja likaa hylkivän suojan. Nanopinnoituksen tuloksena saadaan helppohoitoiset pinnat, joiden puhdistamiseen riittää pelkkä vesi tai mieto pesuaine. Nanopinnoite on antibakteerinen, eli se estää bakteerien leviämistä ja näin parantaa tilojen pintahygieniaa ilman myrkkyjä. Säästöjä tulee siivoukseen käytetyssä ajassa ja käytetyissä kemikaaleissa. Pintakäsittely nanopinnoitteella ei muuta pinnan ulkonäköä eikä väriä. Raaka-aineena käytetty piidioksidi on luonnossa esiintyvä ja hyvin ympäristöystävällinen aine.

Mm. sormenjälkien, rasvan ja lian kiinnittyminen estyy nanopinnoituksen ansiosta, koska käsitellyissä pinnoissa on vähemmän tartuntapintaa orgaanisille mikrobeille. Nanokäsittely pidentää pintojen kestoikää huomattavasti ja samalla se antaa jo hieman kuluneille pinnoille uutta pysyvää kiiltoa. Nanopinnoitus säilyttää käsiteltävän pinnan hengittävän ominaisuuden.

nanopinnoite on kemiallisesti erittäin kestävä ja sillä myös erinomainen kestävyys mekaanista kulutusta sekä erilaisia kosteusvahinkoja vastaan.