Kylpyhuoneen tehopuhdistus

Pintamestareiden kaksivaiheisella tehopuhdistusmenetelmällä voidaan poistaa vaikeat pinttymät ja kalkkeumat pesutilojen laattapinnoista ja -saumoista. Puhdistamme laatat ja saumat käsin ja koneellisesti sekä emäksisellä että happamella pesuaineella. Pesuaineemme ovat ympäristöystävällisiä ja markkinoiden laadukkaimpia ammattituotteita. Puhtaat pinnat lisäävät märkätilojen viihtyvyyttä ja pidentävät mm. saumausten käyttöikää. Puhdistus ei vaurioita tai haurastuta pintoja tai saumauksia. Pinnoitteita asennettaessa tehopuhdistus on välttämätön toimenpide, koska pinnan on oltava erittäin puhdas pinnoitteen tarttuvuuden ja toimivuuden maksimoimiseksi. Tehopudistus yhdistetäänkin usein pinnoitusmenetelmiimme, kuten värilliseen kaakelipinnoitukseen, värittömään nanopinnoitukseen tai saumattomaan hartsipinnoitukseen.

Silikonisaumojen vaihto

Silikonisaumojen suositeltu vaihtoväli on käytöstä riippuen 3-5 vuotta. Saumaukset toimivat rakenteiden liikuntasaumana, mutta iän myötä silikonisaumat hapertuvat ja kuivuvat ja alkavat päästää vettä pikkuhiljaa laatoituksen ja vesieristyksen väliin. Poistamme saumat juuri niihin tarkoitetuilla työkaluilla ja aineilla, joiden avulla varmistamme, että silikonin poisto tehdään vahingoittamatta vesieristystä, laattoja tai laattasaumoja. Saumaksessa käytämme markkinoiden parhaimpia ja kestävimpiä silikonisaumamassoja.

Silikonisaumojen uusimisen yhteydessä teemme lähes aina koko kylpyhuoneen tehopuhdistuksen sekä useimmiten joko värittömän nanopinnoituksen tai värillisen kaakelipinnoituksen. Saumaton hartsipinnoitus puolestaan on silikoniton vaihtoehtomme ja sen yhteydessä vanhat silikonit tarvitsee vain poistaa huolellisesti eikä silikonien vaihtamisesta sen koomin tarvitse huolehtia.